Ga naar hoofdinhoud

21 januari 2024 | Concert Frerick den Haan

Frerick den Haan brengt op zondag 21 januari zijn eigen neo-klassieke stukken naar Landgoed Calorama. De in Noordwijk getogen pianist en componist creëert met zijn stilistische composities een eigen wereld waarin hij kan ontsnappen uit de dagelijkse hectiek van de dag; waar chaos verandert in orde en rust. Frerick wist de afgelopen jaren met zijn muziek miljoenen luisteraars aan zich te binden via Spotify en Apple Music. Onlangs bracht hij zijn eerste vinylplaat uit die hij opnam in de middenzaal van Amare Den Haag; een ode aan het impressionisme.
Kom ook op 21 januari naar Landgoed Calorama voor een bijzonder concert in het Koetshuis en laat je in vervoering brengen door de klinkende neo-klassieke muziek van Frerick den Haan.

Entree
De entree van landgoed Calorama bevindt zich aan de Gooweg 33. Direct ten zuiden van de R-K Begraafplaats, nabij de kruising Gooweg/Van Berckelweg/Van de Mortelstraat.

Openbaar vervoer
Nabijgelegen bushaltes: Van de Mortelstraat,  Gooweg en Schiestraat. Voor openbaar vervoer info klik hier.

Auto
Bij evenementen kunt u gratis parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein van het voormalige Zilveren Kruis kantoor. Volg de borden ‘P’ bij de kruising Gooweg/Van Berckelweg/Van de Mortelstraat. Voor routebeschrijving naar het parkeerterrein klik hier.

Fiets
U kunt u fiets parkeren in de fietsenstalling, rechts naast het Koetshuis.


 

Back To Top