Ga naar hoofdinhoud

21 oktober 2023 | Dag van de Noordwijkse geschiedenis

Op zaterdag 21 oktober 2023 vindt wederom de Dag van de Noordwijkse Geschiedenis plaats, waarbij de gehele dag in het teken staat van de rijke geschiedenis van Noordwijk. Diverse historische en culturele verenigingen hebben samen de handen ineengeslagen om een dagvullend programma te maken waarbij de geschiedenis van Noordwijk op een leuke en ludieke manier naar voren komt.

De feestelijke start van de Dag van de Noordwijkse Geschiedenis vindt plaats in het Koetshuis van Calorama. Inloop vanaf 09.45 uur en aanvang 10.00 uur. Het dagprogramma is te vinden via een digitale kaart die door Cees Geuze binnenkort beschikbaar is gemaakt.

Jongeren tot 18 jaar kunnen gratis deelnemen, iedereen boven de 18 betaalt € 7,50. Kaarten kunnen gekocht worden via het Atlantikwall Museum Noordwijk: https://atlantikwall.booqi.me/ Bij het bezoek aan een eerste activiteit wordt na het tonen van de toegangskaart een polsbandje verstrekt dat onbeperkt toegang geeft op alle locaties. Dit polsbandje is op de dag zelf ook op alle locaties verkrijgbaar.
Programma Calorama:
Bezoek het koetshuis voor de prachtige expositie met werken van de tekenaar Jan Lutgens (1836-1919). Of laat je meeslepen in het verhaal van Sint Jeroen, verteld door de gidsen die een rondleiding op het landgoed geven.
Tijd: tussen 11:00 en 16.00 uur (laatste start 15:30 uur).
Back To Top