Ga naar hoofdinhoud

22 december 2019 | KinderKerstwandeling “Op weg naar vrijheid”

Deze wandeling in aanloop naar 75 jaar bevrijding wordt uitgevoerd door Kleynkoor Academy met medewerking van Noordwijkse balletschool, Harmoniekapel Crescendo Noordwijk, Paspartoe dagbesteding en ’s Heeren Loo.
‘Op weg naar vrijheid’ langs een aantal historische plekken op de wandelroute tussen landgoed Calorama en de Oude Jeroenskerk. In samenwerking met De Oude Dorpskern Noordwijk-Binnen en Stichting Calorama Everwijn Taets van Amerongen.
 
Kleynkoor Academy gaat onder andere op zoek naar kerstliedjes die gezongen werden tijdens de oorlogsjaren en naar herinneringen van de generatie die kind was in het jaar 1944.
Hoe werd kerst gevierd in deze winter van 1944?
Kleynkoor Academy heeft het plan opgevat om een aantal historische plekken tijdens de kinderkerstwandeling 2019 extra te belichten.
Zowel het huis in de Voorstraat waar Freddie Heineken ondergedoken zat als Landgoed Calorama waar Van Wely haar bakkerij had zullen in het licht worden gezet tijdens deze bijzondere wandeling.
 
Starttijd: zondag 22 december 17.00 en 19.00 uur.
Kaarten: kinderen € 3,50, volwassenen € 5,00 (inclusief warme chocolademelk en lampion voor de basisschoolkinderen)
Kaartverkoop start 1 december: online verkrijgbaar via Noordwijk Ticket en aan de kassa van De Muze Noordwijk, boekhandel Van der MEER Libris in Noordwijk en VVV Noordwijkerhout.
Back To Top