Ga naar hoofdinhoud

29 mei 2023 | Dag van het Kasteel

Dag van het Kasteel is het enige landelijke publieksevenement dat kastelen en buitenplaatsen in de spotlight zet. Samen met meer dan honderd kastelen en buitenplaatsen brengen ze de diversiteit van dit erfgoed en de veelzijdigheid van de daaraan verbonden verhalen tot leven. Ook landgoed Calorama is opgenomen in het programma van De Dag van het Kasteel.

Op Tweede Pinksterdag, 29 mei is het tussen 10:00 en 16:00 uur mogelijk om onder begeleiding van onze enthousiaste gidsen het landgoed en de verschillende Rijksmonumenten te ontdekken. Ook in en rond het Koetshuis zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd. Op landgoed Calorama verzorgt Kleynkoor Academy verspreid over de dag een muzikaal programma, in het Koetshuis is de expositie van de werken van de Noordwijkse kunstenares Wil van der Niet te bezoeken. Bij de mobiele landgoedkeuken kunt u terecht voor diverse drankjes en versnaperingen.

Wil je meerdere locaties op deze dag bezoeken, volg dan een van de vier fietsroutes. Landgoed Calorama is te vinden op fietsroute A.
Download hier de fietsroute van De Dag van het Kasteel.

dagvanhetkasteel.nl 

Back To Top