Ga naar hoofdinhoud

Donaties en schenkingen

Stichting Calorama-Everwijn-Taets van Amerongen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor haar werk is zij onder andere afhankelijk van donaties en schenkingen van welwillende particulieren en organisaties. Ook uw bijdrage is zeker welkom.

Periodieke schenking
Overweegt u om Stichting Calorama-Everwijn-Taets van Amerongen enkele jaren achter elkaar te steunen? Dan is de keuze voor een periodieke schenking een fiscaal interessante optie. Bij een vast jaarlijks bedrag gedurende vijf jaar is de gehele som namelijk aftrekbaar.

U kunt rechtstreeks een schriftelijke overeenkomst sluiten met de instelling of vereniging waaraan u de gift doet. U kunt hiervoor het voor uw gemak voorbereide formulier downloaden en ingevuld en ondertekend naar ons versturen. Per mail: info@calorama.nl of per post naar Stichting Calorama, Gooweg 21, 2201 AX Noordwijk.

Donaties
Wilt u liever eenmalig doneren, dan kan dat makkelijk en snel via onderstaande QR-code. Doneren via QR-code is veilig en anoniem. U zit dus nergens aan vast.

Hoe doneer ik via QR-code?

Volg deze stappen om via QR-code te doneren. U heeft een smartphone nodig om QR-codes te scannen. Open één van de volgende applicaties op uw smartphone om de code te scannen:

  • de mobiele bankapp
  • de Tikkie-app
  • de fotocamera van je telefoon
  • een generieke QR-scanner
  • de speciale iDEAL-app.
  1. Scan de code op deze pagina met de camera. Het kan soms een paar seconden duren voordat de code succesvol gescand is.
  2. Als de code gescand is, wordt u naar een beveiligde iDEAL-omgeving geleid. Kies daar zelf het bedrag dat u wilt doneren.
  3. De betaling wordt uitgevoerd in uw mobielbankieren-app. Volg de stappen in de app om de betaling af te ronden.
  4. U ziet meteen of je donatie gelukt is.
  5. Bedankt voor uw steun!
Back To Top